Rezultate Concurs #AntipouxCat

Rezultate Concurs #AntipouxCat

Iulian CuciureanuMay 27, '19

S-a încheiat selecția pentru concursul de fotografie #AntipouxCat 2019!

Am primit poze făcute cu suflet ale unor exemplare frumoase dar mai ales iubite de pisici din toată țara. Am văzut fografii - portret, fotografii în natură, fotografii ce povestesc depre viața pisicilor alături de oameni. Felicitări tuturor celor ce au răspuns la chemarea noastră la concurs pentru răbdarea de a surprinde un eveniment memorabil al animalului preferat de companie.

Din cei 88 de participanți, 69 au intrat în selecția finală, având întrunite toate condițiile impuse prin regulamentul concursului din acest an.

Câștigătorul Marelui premiu, al concursului de fotografie #AntipouxCat cel care va primi din partea firmei Vanelli tratamente antiparazitare pe toată durata vieții și asemenea are șansa de a deveni imaginea produselor AntipouxCat 2019, este motanul Pif al doamnei Ciobanu Florina.

Premiul 2 se acordă pisicii Pami - Lupuj Attila Orsolya. Premiul constă în produse antiparazitare externe din gama Antipoux- tratament complet: AntipouxCat spot-on pentru 2 luni și 1 șampon antiparazitar Antipoux van plant.

Premiul 3 se acordă pisicii Momo - Anne Laura. Premiul constă în produse antiparazitare externe - AntipouxCat-spot-on pentru 2 luni.

Vor mai fi acordate 3 mențiuni speciale la categoria foto care vor fi premiate cu câte un tratament antiparazitar Antipoux Cat spot-on pentru 1 lună:

1. Miki - Sipatchin Ghe Ioana;

2. Snow - Corina Butuc;

3. Mitzu - Carmen Buica;

Fotografiile premiate sunt selectate pentru calendarul Vanelli 2020.

Câștigătorii concursului vor fi contactați de către un reprezentant Vanelli în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm și la următoarele concursuri organizate de Vanelli pentru iubitorii de animale!

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuiesc aprobate înainte de a fi publicate