Regulament concurs #AntipouxDog

Regulament concurs #AntipouxDog

Iulian CuciureanuAug 1, '196 comments

Al doilea concurs al anului începe acum, pe 1 August. Ai un câine fotogenic? Vrei să îl faci vedetă? Acum este șansa ta!

Organizat de Vanelli SRL, producător național de medicamente de uz veterinar și suplimente nutritive, concursul #AntipouxDog face parte din campania „Jocurile de Vară Vanelli”.

Concursul se adresează tuturor iubitorilor de animale și constă în prezentarea fotografiei unui câine. Nu contează rasa, contează numai vârsta - concursul de frumusețe este numai pentru animale adulte. Cel mai frumos câine în cea mai bună fotografie va câștiga premiul cel mare: tratamente antiparazitare din gama Antipoux pe tot parcursul vieții animalului și șansa de a deveni imaginea publică a gamei de produse Vanelli.

Cum particip?

1. Dă like (îmi place) paginii noastre de Facebook (legătură).
2. Alege cea mai frumoasă și expresivă fotografie a câinelui tău realizată cu un aparat profesional, deoarece aceasta poate fi folosită pentru promovarea produselor Antipoux Dog. Intră pe Facebook și postează pe pagina Vanelli SRL (legătură) fotografia pe care o înscrii în concurs.
3. Scrie la începutul descrierii hashtag-ul corespunzător concursului, adică #AntipouxDog.
4. Dă share postării tale, pentru a primi cât mai multe like-uri.

Cine poate participa?

Toți participanții care vor fi selectați pentru finala concursului și care concurează pentru premiul cel mare, vor trebui să fie proprietarii animalelor fotografiate și să-și dea consimțământul pentru utilizarea fotografiilor în scop publicitar de către Vanelli SRL.

Care este premiul și cum câștig?

Premiul cel mare constă într-un tratament antiparazitar Antipoux Dog asigurat de Vanelli SRL pentru câinele câștigător pe tot parcursul vieții acestuia. De asemenea câinele va deveni imaginea produselor Antipoux Dog.

Câinele câștigător va fi desemnat de un juriu format din veterinari, designeri și profesioniști în marketing, ales de către firma Vanelli.

Fotografiile cu cele mai multe like-uri vor intra într-un proces de selecție automată pentru premiile 2 și 3, constând în produse din gama Antipoux Dog.

Când se încheie concursul?

Concursul se încheie pe data de 30 Septembrie 2019 la ora 12:00.

 

Pentru orice nelămurire nu ezitați să ne contactați, echipa Vanelli vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare și clarificări.

Comentarii (6)

oOTZMQJcw on Apr 5, '20

eISazOcw

ivwCpJxl on Apr 5, '20

eofTtzAyIZpmaK

buVXqfvsEiaWJBt on Apr 5, '20

VdZqnvHaxeECl

uvrICmsVYfJZiwhW on Apr 5, '20

WgmEPLStjr

UVoMebhI on Apr 5, '20

LYUEcDXxPH

Mitu Izabela on Aug 5, '19

Este al doilea an de cand folosesc Antipoux si sunt super multumita mai ales ca se poate folosi super usor si eficient la pisici.Pacat ca nu prea se gaseste in farmaci veterinare.Uni veterinari nici nu cunosc acest produs.Eftin si eficient.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuiesc aprobate înainte de a fi publicate