Politică de confidențialitate

La înregistrarea pe site-ul vanellivet.ro, utilizatorul este rugat să completeze un formular pentru cont și, dacă acesta dorește, unul pentru comandă, astfel el acceptând ca datele lui personale vor fi incluse într-o baza de date, atent supravegheată de Vanelli srl.

Primim, colectăm și stocăm informațiile pe care le introduceți pe site-ul nostru sau ni le furnizați în orice alt mod. În plus, colectăm adresa de protocol Internet (IP) utilizată pentru conectarea computerului la Internet; momentele logării în cont; adresa de email; parola; informații despre computer și conexiune și istoricul achizițiilor. Putem folosi instrumente software pentru măsurarea și colectarea informațiilor despre interacțiunea cu paginile și metodele folosite pentru a ajunge pe site. De asemenea, colectăm informații personale de identificare (inclusiv nume, e-mail, parolă, comunicații); detalii despre plăți, comentarii, feedback, recenzii despre produse, recomandări și profil personal.

Când efectuați o tranzacție pe site-ul nostru, în cadrul procesului, colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa și adresa de e-mail. Informațiile dvs. personale vor fi utilizate numai din motivele specificate mai sus.

Colectăm astfel de informații non-personale și personale în următoarele scopuri:
1. să furnizam și să exploatam Serviciile oferite, respectiv vanzarea online: starea contului creat, pentru facturarea si livrarea produselor comandate si solutionarea oricaror problem ce tin de retur sau garantie.
2. Să oferim utilizatorilor noștri asistență și suport tehnic permanent;
3. să putem contacta vizitatorii și utilizatorii noștri care si-au dat acordul, cu anunțuri generale și personalizate legate de servicii și cu mesaje promoționale;
4. Să creem date statistice agregate și alte informații non-personale agregate și / sau deduse, pe care noi sau partenerii noștri de afaceri le putem folosi pentru a ne furniza și a îmbunătăți serviciile respective;
5. Să respectam toate legile și reglementările aplicabile.
Compania noastră este găzduită pe platforma online Shopify. care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre. Datele dvs. pot fi stocate prin depozitul de date, bazele de date Shopify și aplicațiile generale Shopify. Ele stochează datele dvs. pe servere securizate în spatele unui firewall.

Vă putem contacta pentru a vă informa cu privire la contul dvs., pentru a depana problemele legate de contul dvs., pentru a rezolva un litigiu, a colecta taxe sau sume de bani datorate, pentru a vă exprima opiniile prin sondaje sau chestionare, pentru a trimite actualizări despre compania noastră sau, să vă contactăm pentru a confirma aplicarea Acordului privind utilizarea, legile naționale aplicabile și orice alt acord pe care îl putem avea cu dvs. În acest scop, vă putem contacta prin e-mail, prin telefon, prin mesaje text și prin poștă.

Dacă nu doriți ca noi să vă procesăm datele, vă rugăm să ne contactați la adresa Vanelli srl Sos. Iasi-Tg.Frumos, km10, Letcani jud. Iasi sau să ne trimiteți un e-mail la: office@vanellivet.ro.
Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate, deci vă rugăm să o consultați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după ce vor fi postate pe site. Dacă vom face modificări substanțiale la această politică, vă vom anunța aici că a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă este cazul, le folosim și / sau dezvăluim aceasta.
Dacă doriți: să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți toate informațiile personale pe care le avem despre dvs., sunteți invitat să ne contactați la adresa Vanelli srl Sos. Iasi-Tg.Frumos, km10, Letcani jud. Iasi sau să ne trimiteți un e-mail la: office@vanellivet.ro.

Ne limităm utilizarea informațiilor dvs. personale în scopurile enumerate în Declarația noastră de confidențialitate. Nu împărțim, vindem, închiriem sau schimbăm informațiile personale cu terțe părți.

Pentru a vă înscrie pentru un cont Vanellivet.ro, trebuie să aveți 18 ani sau mai mult. Dacă este necesar, vă putem cere dovada vârstei.

Sunteți responsabili pentru contul dvs. și pentru toată activitatea de pe acesta. Dacă vă creați un cont în Vanellivet.ro, vă vom solicita o adresă de e-mail validă. Adresa de e-mail va fi utilizată drept ID-ul dvs. în serviciu.
Puteți căuta in Vanellivet.ro site fără a vă înregistra pentru un cont. Dar pentru a utiliza unele dintre funcțiile lui, va trebui să vă înregistrați(login), să alegeți un nume de utilizator și să setați o parolă. Când faceți asta, informațiile pe care ni le dați trebuie să fie corecte și complete. Nu impersonați pe nimeni altcineva sau alegeți nume care sunt ofensatoare sau care încalcă drepturile cuiva. Dacă nu respectați aceste reguli, este posibil să vi se anuleze contul.
Sunteți responsabil pentru toată activitatea din contul dvs. și pentru păstrarea confidențialității parolei alese.

Dacă aflați că cineva v-a folosit contul fără permisiunea dvs., trebuie să  raportați la office@vanellivet.ro.

Vanelli srl  ia toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului, modificării sau distrugerii neautorizate, pentru a menține acuratețea datelor și pentru a asigura utilizarea adecvată a informațiilor personale. Urmăm standardele  specifice, general acceptate pentru a proteja informațiile personale trimise la noi, atât în timpul transmiterii, cât și după ce le primim. Ne angajăm să anunțăm orice încălcare a securității în termen de 72 de ore după ce am observat acest tip de problemă.

Puteți să vă ștergeți contul în orice moment. Puteți să vă închideți contul în orice moment prin setările contului. Este posibil să păstrăm anumite informații conform legii sau necesare pentru scopurile noastre legitime de afaceri. Toate prevederile acestui acord supraviețuiște rezilierea unui cont, inclusiv drepturile noastre privind orice conținut pe care l-ați trimis deja pe Site.

E-mailurile noastre ar putea conține o etichetă pixel, care este o imagine mică și clară, care ne poate spune dacă ați deschis sau nu un e-mail și care este adresa dvs. IP. Utilizăm această etichetă pixel pentru a ne face e-mailul mai eficient și pentru a ne asigura că nu vă trimitem e-mailuri nedorite. Dacă preferați să nu primiți etichete pixel, renunțați la e-mailurile de marketing.