Zbor de frunze și idei de sezon

Livia OnceriuSep 12, '16

Zbor de frunze.

Frunza ruginie, s-a născut primăvara, a fost tânără, proaspătă, de un verde crud. Trece timpul și după Vara vieții sale, apare Toamna. Frunza se desprinde încet de creangă și parcă spune: Ce frumos este să zbori pentru prima și ultima oară!

Când ne gândim la toamnă, parcă zboară idei ce încearcă să cuprindă măcar o parte din înțelesul cuvântului. Toamna este o simfonie, o artă vie, în mii de culori. Toamna este un pictor impresionist. Toamna este primăvara iernii. Toamna se bat nucii, se face vinul, se umple cămara  de provizii pentru perioada rece. Toamna câinii înoată în frunze și pisicile se lăfăie pe pervazul încă cald sub mângâierea razelor de soare. Toamna este o expoziție de pictură în aer liber. La noi, toamna este plină de concursuri și activități adunate sub cupola campaniei Jocurile Toamnei Vanelli!

Primul concurs, „Pitici la șevalet” , aduce părinților șansa de a le oferi copiilor o evadare din agitația adusă de începerea școlii! Începând cu data de 15 septembrie, Vanelli vă invită să participați la un concurs de pictură! Postează o fotografie pe pagina noastră cu pictura sau desenul făcut de copilul tău  despre câini și pisici sau orice alt animal de companie și noi îl vom premia! (Pentru mai multe informații, click aici)

În săptămâna 31 octombrie6 noiembrie, Vanelli vă surprinde cu surprize și un concurs de „VanelliHalloween”, iar pe 25 noiembrie, Black Friday Pet vine cu reduceri și promoții de anvergură ce nu trebuie scăpate!

Fii alături de noi la Jocurile Toamnei Vanelli și profită la maxim! Toamna nu mai pare acum la fel de tristă!

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuiesc aprobate înainte de a fi publicate