Promoții pentru profesioniști

Livia OnceriuMar 29, '17

Toate conturile de client create pentru firme pe site-ul cu vanzare www.vanellivet.ro, beneficiază automat de discount special pentru profesioniști. Mai mult, aveți posibilitatea să comandați orice produs în orice cantitate, medicament, supliment nutritiv sau orice vă doriți din portofoliul Vanelli.
Odată ce ați creat contul, vă vom transmite un newsletter cu oferta de preț pentru reseller care este asemănătoare cu oferta pe care v-o pun la dispoziție reprezentanții noștri medicali, pentru a fi la curent cu toate promoțiile de sezon.

Site-ul vă oferă accesul direct la informații!

Practic veți observa că prețurile pe site sunt pentru publicul larg și au numai rol de orientare pentru clienții profesioniști ce fac revânzare (farmacii veterinare, cabinete, petshop etc.), poziționând produsele Vanelli în așa fel încât utilizatorul final să poată să beneficieze de cel mai bun preț.

La fiecare comandă pe site veți primi automat UN COD DE DISCOUNT PE CARE VI-L TRIMITEM NOI.

Codul transmis va fi folosit de câte ori veți comanda pe site, pentru a putea obține discount-ul.

Transportul comenzii se face prin curier specializat DPD până la adresa de livrare indicată în contul creat. Este important să completați toate datele solicitate, respectiv număr telefon și date pentru facturare (CUI, etc.), chiar dacă sunteți deja în baza noastră de date. Suplimentar veți fi rugat să transmiteți acte doveditoare pentru activitatea de achiziție/desfacere de medicamente veterinare (aviz liberă practică) prin fax la 0232/253456 sau scanat pe mail la office@vanellivet.ro.
Valoarea costului transportului este inclusă în valoarea facturată începând cu 200 RON pe comandă sau pentru o greutate sub 3kg. La valori de comandă sub 200 RON sau cu greutate peste 3kg, clientul acopera 50% din valoarea transportului. De exemplu pentru o comandă în greutate de 10kg la Dăbuleni se plătește o taxa de transport de 36 RON fără TVA, iar pentru 20Kg, 45 RON, din care dvs. ați acoperi numai jumătate.

Plata comenzii online se poate face pe loc la primirea coletului prin sistem ramburs la curier sau cu un instrument de plată bancar (ordin de plată) la un termen negociat prin contract. Plata la termen pierde discountul de 5% pentru plata pe loc prin ramburs la curier. Pentru a obține facilitatea plății la termen și valoarea creditului asociat, trebuie să semnați un contract cu Vanelli.
Dacă solicitați această metodă de plată veți primi vizita reprezentantului nostru pe zonă, care vă va pune la dispoziție un astfel de document și va discuta cu dvs. detalii legate de creditul pe care Vanelli îl acordă profesioniștilor.

Site-ul cu vânzare online funcționează automat, dar aveți posibilitatea să ne contactați direct pe site folosind funcția de contact sau casuța de dialog Specialistul Vanelli de pe prima pagină, toate în cadrul programului de lucru zilnic 8.00-19.00, mai puțin în zilele de sărbători naționale și în zilele de weekend. De asemenea, puteți apela numărul de telefon 0232/253442 sau 0740119880.

Dorim să facem experiența achizițiilor online cât mai placută pentru clienții noștri, pentru că este o modalitate eficientă de a obține produsele dorite și menține o cale rapidă de comunicare. Site-ul nostru are o interfață care se adaptează foarte bine pentru orice fel de instrument de lucru online: PC, tabletă sau telefon smart, oriunde și la orice oră. Clienții noștri au acces la ultimile noutăți din portofoliu, la informații suplimentare despre produse, doar la un click distanță!

Săptămânal, pe Blog apar scurte articole de interes general care sunt semnalate și pe pagina noastră profesională de Facebook.

Clienții online primesc în plus promoții suplimentare periodice care există exclusiv în mediul virtual! Per total puteți obține prețuri cu aproximativ 35% mai mici decât cele de pe site la promoții.

Cu excepția zilelor de sărbătoare legală, serviciul nostru de livrări funcționează non-stop.

Vă așteptăm să deveniți clientul nostru online!

Lasă un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuiesc aprobate înainte de a fi publicate